Friday, 19 April, 2024

Πορεία διαμαρτυρίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Κάτοικοι του Ευόσμου συγκεντρώθηκαν το πρωί της  Κυριακής στην κεντρική πλατεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας..
Περισσότεροι από 500 κάτοικοι κινούνται σε κεντρικούς δρόμους του Ευόσμου με τελικό την πλατεία Κορδελιού στο παλιό δημαρχείο.
Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι στην πλατεία Ευόσμου, διαμαρτύρονται για το αυστηρό lockdown, που επιβλήθηκε στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Και χθες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο και ζητούσαν εξηγήσεις σε υψηλούς τόνους από τη δημοτική αρχή για την επιβολή των σκληρών μέτρων, απαιτώντας από τον δήμαρχο να ζητήσει από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, επαναξιολόγηση της κατάστασης.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός άκουσε με προσοχή τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για την απόφαση και διαβεβαίωσε ότι αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται απόλυτα τους προβληματισμούς τους. Σημείωσε όμως ότι καθίστανται αναγκαία τα υγειονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν, αλλά θα ήθελε να υπάρχει πιο έγκαιρη και ενδελεχή ενημέρωση, πράγμα το οποίο συζήτησε με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Χαρδαλιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου