Thursday, 28 March, 2024

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, επιστρατεύτηκε η ΑΥΡΑ της ΕΛΑΣ

Μυρίζει μπαρούτι το κέντρο της Αθήνας λόγω της παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Μάλιστα, το απόγευμα, οι περίπου 400 και πλέον οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία στην Ομόνοια, ενώ επιστρατεύτηκε η ΑΥΡΑ της Αστυνομίας για την αποφυγή επεισοδίων.
Η κάθοδος οπαδών του ΠΑΟK στην Αθήνα, μια ημέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ανάγκασε την αστυνομία να επιβάλει απαγόρευση κάθε δημόσια υπαίθριας συνάθροισης σε συγκεκριμένους δρόμους, μέχρι τα χαράματα της Κυριακής (23/05), αλλά οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά αποφάσισαν να κάνουν πορεία προς την Ομόνοια από τη Μενάδρου, όπου είναι ο σύνδεσμός τους, με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας, που ήταν από νωρίς στην περιοχή.
Την ίδια ώρα έχουν, σύμφωνα με το Dikaiologitika.gr, έχουν μαζευτεί οπαδοί του Ολυμπιακού στον σύνδεσμό του στην Καλλιθέα, ενώ άλλα 300 άτομα στα Εξάρχεια στον σύνδεσμο της ΑΕΚ.

 

Δείτε βίντεο από την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ προς την Ομόνοια, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η οποία προσπαθεί να τους σταματήσει. Επιστρατεύτηκε η «αύρα» για την αποφυγή επεισοδίων:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου