Saturday, 20 April, 2024

Πρέβεζα: Βιασμό της ηλικιωμένης από τον Πακιστανό, έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σεξουαλική κακοποίηση πέραν της σωματικής, έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 83χρονη γυναίκα

που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από έναν 40χρονο πακιστανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και ήδη έχει σταλεί στο γραφείο του ανακριτή, με τα νέα στοιχεία να κάνουν λόγο ότι η ηλικιωμένη έχει υποστεί τόσο σωματική όσο και σεξουαλική κακοποίηση.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της -στην οδό Παργης στην Πρέβεζα- ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή, για την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σ’ έναν 40χρονο Πακιστανό, ο οποίος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές.
Ο άνδρας βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους και ήταν γνωστός τόσο στις αρχές όσο και στην ηλικιωμένη, αφού είχε απασχολήσει πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά της 84χρονης.
Εκτός από αυτό ο 40χρονος, είχε και υποθέσεις ναρκωτικών, από τις οποίες είχε εκτίσει και φυλακή.
Κρίσιμη η κατάσταση της ηλικιωμένης
Σε κωματώδη κατάσταση παραμένει για τρίτο 24ωρο η γυναίκα με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη, προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή.
Οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο δικηγόρος Πρέβεζας Γιώργος Γιαννακός, ο οποίος είχε ορισθεί από τον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Πρέβεζας, ως συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου Πακιστανού, φερόμενου δράστη για τον άγριο ξυλοδαρμό, παραιτήθηκε.
Λόγω της παραίτησης του κυρίου Γιαννακού, ορίσθηκε νέα δικηγόρος υπεράσπισης η κυρία Αρετή Γούση, η οποία θα εκπροσωπήσει τον 40χρονο άντρα.
Ο 40χρονος θα περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου την Τετάρτη το πρωί, προκειμένου να παρουσιαστεί στο γραφείο του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου