Saturday, 20 April, 2024

Πρέβεζα: Σκοτώθηκε ο Άκης Δημόπουλος

Η τελευταία φωτογραφία που επέλεξε για το προφίλ του στο facebook!

Συγκλονίζει ο θάνατος του Άκη Δημόπουλου, μετά από εκδρομή με φίλους του, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα στις 17:00μμ, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο σε ακόμα ένα νέο παλικάρι. Τον Άκη Δημόπουλο που “έφυγε” άδικα από την ζωή έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Η είδηση του θανάτου του 23χρονου έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την πόλη καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Ο άτυχος οδηγός είχε τραυματιστεί βαριά όταν έπεσε με τη μηχανή του επιστρέφοντας στην Πρέβεζα από εκδρομή που είχε πάει με την παρέα του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.
Αρχικά όλες οι εξετάσεις έδειχναν ότι ανταποκρίνονταν θετικά τα όργανά του και ο εγκέφαλός του παρά τα σοβαρά χτυπήματα που είχε και αναμένονταν πως σύντομα θα μπορούσε να βγει από την Εντατική. Δυστυχώς όμως οι ελπίδες για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν εξανεμίστηκαν με την απρόοπτη αυτή εξέλιξη της ταχείας επιδείνωσης. Τελικά, η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.

mixani
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στον Προέδρο του Ε.Κ.Π. Χρήστο Δημόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους, ενώ η ΛΕ.ΜΟ.Π (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας) αποχαιρετά ακόμα ένα μέλος της…
mypreveza.gr, thebest.gr

Πρέβεζα: Σκοτώθηκε ο Άκης Δημόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου