Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell!

Δραματική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Αιγαίο για τον εντοπισμό των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το κέλυφος του ελικοπτέρου που κατέπεσε είναι κατασκευής 1984.

Ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είχε εντοπίσει από αέρος τα συντρίμμια του μοιραίου Agusta Bell επάνω στη νησίδα Κίναρο.

Την ώρα της τραγωδίας η Τουρκία προκαλεί: Με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell!

notam

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το υπουργείο Άμυνας, στις 09:30.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ακυρώνει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο.

Από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας.

www.protothema.gr

Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου