Tuesday, 16 April, 2024

Προσφυγικό: Παπαδημούλης και Καμμένος βλέπουν θετικά την πρόταση Γεννηματά

Τα θετικά σχόλια του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Δ.Παπαδημούλη, αλλά και του υπουργού Άμυνας συγκεντρώνει η πρόταση της Φ. Γεννηματά για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο για το προσφυγικό.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε για την πρωτοβουλία της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του ως προέδρου των ΑΝΕΛ για τη σύγκληση του συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για οποιοδήποτε θέμα προκειμένου να χαραχθεί εθνική γραμμή.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι «κάθε κίνηση κόμματος της αντιπολίτευσης που συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση είναι θετική».
«Είναι θετικό ότι και ηγέτες κομμάτων της αντιπολίτευσης στο προσφυγικό συνειδητοποιούν την ανάγκη της μέγιστης δυνατής συσπείρωσης και συνεννόησης. Παρά τις διαφορές μας είναι ανάγκη αυτή την ώρα να υπάρξει εκλογίκευση του πολιτικού ανταγωνισμού και να επενδύσουμε στα μεγάλα, στα δύσκολα, σ΄αυτά που επιβάλλουν την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση και συσπείρωση. Αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, και κάθε κίνηση κόμματος που συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση είναι θετική» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΔΟΛ

Προσφυγικό: Παπαδημούλης και Καμμένος βλέπουν θετικά την πρόταση Γεννηματά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου