Thursday, 28 March, 2024

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος – Σε ειδική πτέρυγα με τον Φουρθιώτη

Προφυλακιστέος όπως ήταν αναμενόμενο κρίθηκε πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος

της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε σε ειδική πτέρυγα στις φυλακές του Κορυδαλλού, ενώ θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο.
Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επρόκειτο να μεταχθεί και να κρατηθεί στις γυναικείες φυλακές, τελικά θα κρατηθεί στην έκτη πτέρυγα των φυλακών: Στον ίδιο χώρο κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης, δύο επίορκοι αστυνομικοί και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών. Με αυτούς θα προαυλίζεται, ενώ κοντά κρατούνται οι Βλαστός και Μαζιώτης.
O δικηγόρος του φονιά, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε τα εξής:
«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας.
Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου