Tuesday, 16 April, 2024

Πρόεδρος Μηχανοδηγών: Κοροϊδία! Μονή γραμμή σε Λάρισα-Πλατύ γιατί έγινε “βραχυκύκλωμα”

Σε μονή γραμμή γίνονται τα σημερινά δρομολόγια της Hellenic Train, μεταξύ Λάρισας-Πλατεώς.
Το συμβάν γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας.
Ο ίδιος, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. 
Σχετικά με τον χρόνο αποκατάστασης, ο κ. Γενηδούνιας, μιλώντας στο thestival.gr, σημείωσε πως «είναι άγνωστο, δεν το γνωρίζουμε. Μία από τα ίδια».
Σημειώνεται πώς από σήμερα προστέθηκαν νέα δρομολόγια με τρένα, στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Στην ανάρτησή του σημειώνει τα εξής:
“Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης, πριν από λίγο, μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας-Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων, γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου-που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται; Μονή γραμμή Λάρισα-Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετά τα χυδαία ψέματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία-, ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου