Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρόταση γάμου σε θεατρική παράσταση! (video)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το stand up comedy του γνωστού κωμικού Αλέξανδρου Τσουβέλα στη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πάνω στη σκηνή του Κινηματοθεάτρου «Κολοσσαίον».

Οι στιγμές άφθονου γέλιου που χάρισε στη χθεσινή παράσταση ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συμπληρώθηκαν με μια ρομαντική εικόνα για ένα νεαρό ζευγάρι. Όταν ο γνωστός κωμικός κάλεσε στη σκηνή έναν άνδρα και μία γυναίκα για ένα υποτιθέμενο μέρος της παράστασης, τότε η παραγωγή έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο της έκπληξης.

Ο νεαρός άνδρας μαζί με τη σύντροφό του ανέβηκαν δίπλα στον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος ζήτησε από την κοπέλα να γυρίσει την πλάτη της από την άλλη πλευρά. Τότε ο νεαρός γονάτισε, έβγαλε το μονόπετρο από την τσέπη του και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του -συνοδεία εικόνας με το “will you marry me” στον προτζέκτορα- χαρίζοντας έτσι μια συγκινητική στιγμή στο κατάμεστο από κόσμο «Κολοσσαίον», με όλο το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Thesstoday.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου