Wednesday, 24 April, 2024

Πυροβόλησε με καραμπίνα την αδερφή της για τα κληρονομικά!

Όταν δεν πέτυχε την 27χρονη γυναίκα της επιτέθηκε μαζί με τον 44χρονο σύζυγό της

Την ίδια της την αδερφή προσπάθησε να σκοτώσει μία 31χρονη Ελληνίδα στην Πορταριά Μαγνησίας, πυροβολώντας την με κυνηγετική καραμπίνα επειδή είχαν διαφορές για τα κληρονομικά. Όταν δεν πέτυχε την 27χρονη γυναίκα αλλά προκάλεσε ζημιές στο σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητό της, της επιτέθηκε μαζί με τον 44χρονο σύζυγό της. Οι δράστες χτύπησαν αλύπητα την 27χρονη τραυματίζοντάς την, ενώ ταυτόχρονα την απείλησαν με μαχαίρι βρίζοντάς τη χυδαία.

Η νεαρή γυναίκα ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Βόλου, οι οποίοι συνέλαβαν το ζευγάρι των δραστών και βρήκαν την επίμαχη καραμπίνα και μία φυσιγγιοθήκη με 15 φυσίγγια κρυμμένα μέσα στην πυκνή βλάστηση ενός κοντινού σημείου. Για τη σύλληψη ενημερώθηκαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βελεστίνου, όπου κατοικεί το ζευγάρι, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και στο Ι.Χ. φορτηγό τους και ανακάλυψαν 239 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μία στρατιωτική ξιφολόγχη, ένα μαχαίρι, ένα φυσίγγιο και δύο συσκευασίες με καπνό βάρους 495,2 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης που εστάλησαν στο Τελωνείο Βόλου.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και παραβασεις των νομοθεσιών περί όπλων και περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου