Thursday, 28 March, 2024

Πόπη Καλαϊτζή: Η αλήθεια για τον εμβολιασμό της συζύγου του Κωστή Χατζηδάκη

Πόπη Καλαϊτζή: Η αλήθεια για τον εμβολιασμό της συζύγου του Κωστή Χατζηδάκη
Αντιδράσεις στα social media προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες, μετά τον εμβολιασμό της συζύγου του υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, Πόπης Καλαϊτζή.

Η κ. Καλαϊτζή, ανέβασε μία φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας μεταξύ άλλων: “Η επιστήμη ΔΕΝ είναι ΓΝΩΜΗ! Η επιστήμη είναι ΓΝΩΣΗ! Και το 2020 γνωρίζουμε πολύ καλά πώς κατακτιέται η επιστημονική γνώση και πώς μετριέται. Η γνώμη για κάτι που μάθαμε για εξετάσεις στο 3ο έτος (ίσως και αργότερα…) δεν είναι αυτό που λέμε evidence-based Ιατρική. Όπως λοιπόν δε θα έρθετε σε μένα να σας εγχειρήσω για ένα πρόβλημα στο κεφάλι σας -ΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ είμαι!- , για τα εμβόλια ακούμε τους ειδικούς συναδέλφους που έχουν εντρυφήσει στη βιβλιογραφία και στην … πράξη!”
Μετά τις αντιδράσεις, το περιβάλλον της κ. Πόπης Καλαϊτζή έδωσε διευκρινίσεις για τον λόγο του εμβολιασμού της. Η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκης είναι γιατρός και εργάζεται ως γιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Μονάδα Αποκατάστασης Καρκινοπαθών στο Ασκληπιείο της Βούλας και μάλιστα αρκετοί από τους συναδέλφους της είχαν κολλήσει κορονοϊό. Τονίζεται ακόμα ότι ο εμβολιασμός της έγινε με βάση την πρόσκληση των υγειονομικών όπως αυτή είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου