Tuesday, 23 April, 2024

Πώς ζευγάρι που δεν φορούσε μάσκα απέδειξε στους αστυνομικούς ότι συζεί

Οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί και αυτό φαίνεται από τους διάφορους ελέγχους που γίνονται σε όλη τη χώρα. Αν και πολλοί αναφέρουν ότι δεν γίνεται έλεγχος.

Ένα ανύπαντρο ζευγάρι γλίτωσε το πρόστιμο των 300€ καθαρά από θέμα οργάνωσης και ενημέρωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η αστυνομία σταμάτησε ένα ανύπαντρο ζευγάρι που ήταν μέσα σε αυτοκίνητο χωρίς να φοράνε μάσκα. Οι αστυνομικοί αφού έκαναν έλεγχο για τον λόγω μετακίνησης ρώτησαν γιατί δεν φοράνε μάσκα μέσα στο αυτοκίνητο. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι δεν είναι παντρεμένοι αλλά συζούν στο ίδιο σπίτι δείχνοντας μάλιστα το Ε1 τους που είχαν την ίδια διεύθυνση κατοικίας!
Πολλές φορές οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με περιπτώσεις παρόμοιες που οι πολίτες δεν μπορούν να αποδείξουν ότι συζούν στο ίδιο σπίτι ή είναι παντρεμένοι και έχουν διαφορετικά επίθετα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, που δεν έχουν τα ίδια επώνυμα…
Αυτό που ισχύει είναι ότι σε μια καμπίνα αυτοκινήτου μπορούν να μην φοράνε μάσκα τα άτομα που συζούν στο ίδιο σπίτι η έχουν Α και Β βαθμό συγγένειας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου