Friday, 29 March, 2024

Πώς η έκρηξη της χύτρας αποκεφάλισε την άτυχη γυναίκα στο Πέραμα

Μία 57χρονη έχασε τη ζωή της στο Πέραμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το καπάκι της χύτρας που μαγείρευε εκτινάχθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Σαπφούς 24 λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης, όταν ενώ η άτυχη γυναίκα μαγείρευε ενώ έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρότι δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το καπάκι της χύτρας εκτινάχθηκε – πιθανόν από μη αποσυμπίεση, ενώ βρισκόταν σε λειτουργία – και χτύπησε την άτυχη γυναίκα πολύ δυνατά στο κεφάλι. Κατόπιν το καπάκι έπεσε σ’ ένα δοκάρι και εκσφενδονίστηκε ξανά πάνω στη γυναίκα με αποτέλεσμα να την «αποκεφαλίσει»!

Την ώρα της έκρηξης, όπως δήλωσαν οι γείτονες που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατο της 57χρονης, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, ενώ όσοι είδαν το δωμάτιο, δήλωσαν πως είχαν διαλυθεί τα πάντα, «έμοιαζε βομβαρδισμένο».

Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το τραγικό αυτό περιστατικό δεν έχει προηγούμενο με την αστυνομία να ερευνά πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Αν υπήρξε αστοχία υλικού δηλαδή ή αν έγινε μια λάθος κίνηση από τη γυναίκα που της κόστισε τη ζωή με τόσο φρικιαστικό τρόπο.

Πώς η έκρηξη της χύτρας αποκεφάλισε την άτυχη γυναίκα στο Πέραμα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου