Tuesday, 19 March, 2024

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 37χρονης εγκύου: «Πέθαινε από αιμορραγία και της έδιναν φάρμακα για… ουρολοίμωξη»

«Έμαθα από τους χειρουργούς που ήταν μέσα στο χειρουργείο ότι και η σύζυγός μου και το παιδί μου εξέπνευσαν μη μπορώντας να κάνουν τίποτα γιατί ήταν πολύ αργά».
Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της 37χρονης εγκύου, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Όπως λέει ο ίδιος στον Alpha με τρεμάμενη φωνή μετέφερε τη σύζυγό του με αφόρητους πόνους την Τετάρτη στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Μάλιστα λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων αποχώρησε από το νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα ενημερώθηκε ότι η 37χρονη σύζυγός του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Alpha πριν τρεις μήνες η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο και οι γιατροί της είχαν δώσει φάρμακα για ουρολοίμωξη. «Η γυναίκα μου πέθανε από αιμορραγία και της έδιναν φάρμακα για…ουρολοίμωξη», σημειώνει.
«Ήταν χλωμή, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την ρωτούσαν να τους πει πού πονάει. Τους έδειχνε την κοιλιά της. Το μέλημά τους ήταν να πάρουν ούρα εκείνη τη στιγμή… Πιστεύω έπρεπε να αντιδράσουν γρήγορα και όχι να φτάσει 1.30 ώρα το βράδυ, να την ανεβάσουν στο θάλαμο χωρίς να κάνουν τίποτα», συνεχίζει.
«Μίλησα με την Δέσποινα στις 2.30 το βράδυ και μου λέει οι πόνοι μου έχουν γίνει αβάσταχτοι. Δεν αντέχω άλλο… Στις 2.50 δεν απαντούσε πλέον στα τηλεφωνήματά μου… Εγώ θα κινήσω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιωθεί και προπάντων να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλον», καταλήγει.
Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος της 37χρονης εγκύου που κατέληξε μαζί με το αγέννητο παιδί της, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, καθηγητής Παύλος Παυλίδης, «από τη νεκροτομή που έγινε διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία. Έχει σταλεί υλικό για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της αιμορραγίας».
H νεαρή γυναίκα, που διένυε την 30η εβδομάδα της κύησης, εισήχθη, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βαγγέλη Ρούφο, στο ΠΓΝΑ την Τετάρτη και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης. «Ξεκίνησε η νεκροψία, η οποία θα ολοκληρωθεί αφού δούμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Από εκεί και μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούφος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου