Thursday, 28 March, 2024

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του Άρη που χάθηκε στο σεισμό στη Σάμο

Δυο αγγελούδια, έχασαν χθες τη ζωής τους στο σεισμό στη Σάμο. Το πληγωμένο νησί, θρηνεί για τα δυο παιδιά τον Άρη και την Κλαίρη, που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το θάνατο της 15χρονης Κλαίρης και του 17χρονου Άρη που καταπλακώθηκαν από πέτρινο τοίχο που έπεσε όταν τα 6, 7 ρίχτερ χτύπησαν τη Σάμο.
Ακόμη και οι διασώστες της ΕΜΑΚ λύγισαν μπροστά στην εικόνα των δύο παιδιών τα οποία βρέθηκαν αγκαλιασμένα κάτω από πέτρες και χώμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα δύο παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο και επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν πέρασαν από το συγκεκριμένο στενό δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούσαν σχεδόν καθημερινά. Οι ιδιες μαρτυρίες πιθανολογούν ότι την ώρα της σεισμικής δόνησης ο 17χρονος μαθητής αγκάλιασε τη 15χρονη φίλη του για να την προστατεύσει χωρίς όμως να φανταστεί ότι πάνω από το κεφάλι τους παραμόνευε ο θάνατος.
Το στοιχείο που κάνει ακόμα πιο τραγικό το θάνατο του 17χρονου μαθητή είναι ότι ο πατέρας του γνωστός δημοσιογράφος του νησιού ενημέρωνε και τα Αθηναϊκά Μέσα για όλες τις εξελίξεις του σεισμού μη γνωρίζοντας όμως ότι ο πολυαγαπημένος του γιος ήταν το ένα από τα δύο θύματα του εγκέλαδου. Και την ώρα που ο δημοσιογράφος πάσχιζε να μάθει λεπτομέρειες για τυχόν τραυματίες ή νεκρούς η σύζυγός του προσπαθούσε μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων να μάθει αν είναι καλά το παιδί τους, το οποίο εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο.

Ο πατέρας του Άρη Αλέξης Κομνηνός που είναι δημοσιογράφος ράγισε καρδιές με το μήνυμά του για το χαμό του γιου του: ” Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαιρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου” έγραψε ο Αλέξης Κομνηνός και ράγισε καρδιές.


Ο τραγικός πατέρας έγραψε για το γιο του αλλά και για την αγάπη που είχαν τα δυο παιδιά. Η Κλαίρη και ο γιος του. Μια αγάπη που έμελλε, να τη χωρίσει τόσο πρόωρα, ο θάνατος…


Λίγο νωρίτερα είχε κάνει μια ακόμα ανατριχιαστική ανάρτηση για το χαμό του γιου του αλλά και της Κλαίρης. “Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου