Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ραφήνα – Συγκλονίζει η μητέρα της ανήλικης: Πριν από έναν μήνα την είχε ξαναπλησιάσει

Τις στιγμές τρόμου που βίωσε η κόρη της όταν έγινε απόπειρα αρπαγής της στη Ραφήνα.

Όπως είπε η μητέρα της 13χρονης, ο 45χρονος άρχισε να της λέει “γεια σου κούκλα. Το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κανείς σε ένα παιδί. Η κόρη μου δεν του απάντησε. Της έλεγε θα σε πάω κάπου, μπες μέσα. Του είπε “όχι ευχαριστώ. Φύγε”.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της συγκλονίζει: “Αυτός μετά έγινε επιθετικός. Της έλεγε μπες μέσα τώρα, Θα σε πάω εγώ. Χτυπούσε το χέρι στο τιμόνι από τα νεύρα του. Από ό,τι μου είπε η κόρη μου είτε αυτός είχε πιει και ήταν λίγο μεθυσμένος ή την έβλεπε από την πλατεία. Η κόρη μου όταν ερχόταν σπίτι ήταν ήδη σε ανοιχτή ακρόαση με μια φίλη της. Όσο ήταν σε εξέλιξη το περιστατικό η φίλη της άκουγε. Ήταν σε μια φάση “τι να κάνω, να πάρω την Αστυνομία, να το πω στη μαμά και τον μπαμπά μου, πες μου΄”.
Όπως είπε η μητέρα, “η κόρη μου γύρισε το κεφάλι της πίσω και αφού είδε ότι εκείνος μπήκε στον μονόδρομο και την ακολούθησε, είδε το αυτοκίνητο με ένα ζευγάρι που ερχόταν από την απέναντι πλευρά και σταμάτησε και σκέφτηκε να τους προλάβει πριν στρίψουν και να ζητήσει βοήθεια. Αυτό έγινε. Βγήκε το ζευγάρι αλαφιασμένο. Η γυναίκα πήρε την πινακίδα, πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και στο μεταξύ μαζεύτηκαν και άλλοι κάτοικοι κοντά στο παιδί και εκείνος τράπηκε σε φυγή”.
Σύμφωνα με τη μητέρα, “πριν από έναν με ενάμισι μήνα περίπου την είχε ξαναπλησιάσει. Τότε η κόρη μου ήταν με τα πόδια. Ήταν στον ίδιο κεντρικό δρόμο και της έλεγε “πού πας και τι θα κάνεις τώρα, θα κοιμηθείς και έλα να σε πάω εγώ”. Του είπε να φύγει. Μπήκε στα στενά και την έχασε. Αυτός ο άνθρωπος έψαχνε να βρει ένα θύμα γιατί το έχει ξανακάνει και σε άλλο ανήλικο και ενήλικο κορίτσι”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου