Tuesday, 19 March, 2024

Ρόδος: Άφωνοι έμειναν όλοι με την βουτιά 92χρονου από βατήρα 6 μέτρων

Η βουτιά ενός υπερήλικα στη Ρόδο ο οποίος έπεσε από το φημισμένο Τραμπολίνο, έναν βατήρα ύψους 6 μέτρων, στη θάλασσα έγινε viral. Το όχι πολύ συχνό θέαμα εντυπωσίασε όσους βρίσκονταν στο σημείο και εν συνεχεία διαδόθηκε στους χρήστες του διαδικτύου.

Σε βίντεο που κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο 92χρονος άνδρας να ανεβαίνει αργά τον βατήρα 6 μέτρων της Ρόδου και να ετοιμάζεται να βουτήξει.

Όσοι βρίσκονταν στην παραλία παρακολουθούσαν με αγωνία τις κινήσεις του, καθώς ο υπερήλικας έφτανε στην άκρη του βατήρα. Εκεί, με σωστή τεχνική έκανε μια θεαματική βουτιά που παραπέμπει σε επαγγελματία.

Το βίντεο από τη βουτιά του 92χρονου ανέβηκε στο διαδίκτυο με τους χρήστες να εκθειάζουν το κουράγιο και την αντοχή του.

Μάλιστα, η γυναίκα που ανέβασε στο Instagram το βίντεο έγραψε στο κείμενο που το συνόδευε: “Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά – σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι. Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του”. Η γυναίκα κατάφερε στη συνέχεια να εντοπίσει τον 92χρονο. Πρόκειται για έναν Ροδίτη που αρκέστηκε σε ένα απλό χαμόγελο λέγοντας πως απολαμβάνει τα πρωινά μπάνια και η βουτιά από τον βατήρα 6 μέτρων αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου