Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ρόδος: ΙΧ έπεσε στη θάλασσα – Νεκρός ο οδηγός

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, μέσα από το αυτοκίνητό του που έπεσε μέσα στη θάλασσα, στο νησί της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την rodiaki.gr, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ιχ όχημα στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και μία γυναίκα, έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Ακαντιάς. Η γυναίκα πρόλαβε κι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και κατέληξε στο βυθό.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή επαγγελματία δύτη, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να βγάλει από το βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα. Δυστυχώς, ήταν πλέον αργά.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην «Ροδιακή» ότι είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα.
Για ελάχιστα λεπτά, το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια βυθίστηκε.
Η συνοδηγός κατόρθωσε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου