Friday, 29 March, 2024

Ρόδος: Νεκρός 23χρονος που έκανε σερφ και χτυπήθηκε από κεραυνό

Από κεραυνό έχασε τη ζωή του σήμερα στη Ρόδο, ένας 23χρονος Βρετανός τουρίστας, που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης.

Σύμφωνα με την realvoice995.gr «πριν από λίγα λεπτά ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα 23χρονος τουρίστας που έκανε serf με σανίδα και τον χτύπησε κεραυνός, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, συγγενείς του αλλά και άλλα άτομα που βρίσκονταν στην εν λόγω παραλία του φώναζαν να βγει από τη θάλασσα, λόγω της ξαφνικής κακοκαιρίας με κεραυνούς, όμως ο άτυχος νεαρός δεν εισάκουσε τις ειδοποιήσεις τους με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 23χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στην συνέχεια ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ήταν πλέον αργά. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν σχετική έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου