Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ρόδος: Σάλος από τη χυδαία ανάρτηση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Στην καθαίρεση του Τάσου Ψαρομπά από τη θέση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου
μετά τη χυδαία ανάρτησή του για τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης, προχωρά η διοίκηση.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Θανάσης Σταμούλης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, καταδίκασε την ανάρτηση, τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το σωματείο.

Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος σε ανάρτησή του στο facebook καταφέρεται με άκρως χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη», που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Θέση για τη χυδαία ανάρτηση του αντιπροέδρου πήρε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Γιώργος Χότζογλου. «Είναι εμετικού περιεχομένου η ανάρτηση. Την καταδικάζουμε απερίφραστα» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου και κάλεσε τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη από όλες τις γυναίκες.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου:

“Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με αφορμή την απρεπή τοποθέτηση του Αντιπρόεδρου μας κ. Ψαρομπά Αναστασίου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) σήμερα 21/01/2021 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση. Κατά την συνεδρίαση το ΔΣ καταδίκασε ομόφωνα την συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία θεώρει άκρως προσβλητική και λανθασμένη. Τέτοιου είδους τοποθετήσεις κρίνονται και θα κρίνονται απαράδεκτες και καταδικαστέες από οποιονδήποτε και αν προέρχονται. Ο κ. Ψαρομπάς θα καθαιρεθεί από την θέση του Αντιπρόεδρου. Για την διαγραφή του, βάση του καταστατικού του Σωματείου, πρέπει να παρθεί απόφαση από τη Γενική Συνέλευση ως ανώτερο όργανο.

Το Σωματείο δεν μπορεί να ελέγχει τις προσωπικές απόψεις και αναρτήσεις του κάθε μέλους του και φυσικά υπόλογος και υπεύθυνος της οποιασδήποτε ανάρτησης είναι αυτός που την αναρτά. Το Σωματείο, παρότι δεν ευθύνεται για αυτή την ανάρτηση ζητά συγνώμη από όλους και όλες, που προσεβλήθησαν”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου