Friday, 29 March, 2024

Σάλος με δήλωση του Καμπουράκη για τα ανήλικα κορίτσια και τα κατηχητικά

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού ανήλικης κοπέλας από ιερέα στα Πατήσια, διατύπωσε μία άποψη η οποία ξεσήκωσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι οι γονείς πρέπει να επιλέγουν πνευματικό προχωρημένης ηλικίας για το παιδί τους, ειδικά, εάν είναι κορίτσι.

Με την ίδια λογική φυσικά, οι γονείς πρέπει να επιλέγουν και ηλικιωμένους δασκάλους και καθηγητές, εκεί όμως υπάρχει πρόβλημα. Διότι οι ηλικιωμένοι εκπαιδευτικοί βγαίνουν στην σύνταξη… για να μην αναφέρουμε πως ουκ ολίγες φορές, έχουμε ακούσει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από ηλικιωμένους! Οπότε αναγκαστικά τα σχολεία είναι γεμάτα από εκπαιδευτικούς «σεξουαλικά ενεργούς». Το ίδιο συμβαίνει και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα γυμναστήρια, τα φροντιστήρια, τα νοσοκομεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα φαρμακεία που διενεργούν ράπιντ τεστ κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παιδιάτρους, που και αυτοί βγαίνουν στην σύνταξη στην ηλικία που προτείνει ο Καμπουράκης. Για να μην πιάσουμε δημοσιογράφους, τραγουδιστές, ηθοποιούς, βουλευτές, πολιτευτές κλπ.

Λογικό είναι η τοποθέτηση αυτή του Δημήτρη Καμπουράκη να έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Το ζήτημα είναι η παιδεία και ο χαρακτήρας, όχι η ηλικία… δυστυχώς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου