Friday, 29 March, 2024

Σέρρες: Ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας βιασμού 20χρονης! Τον εκδικήθηκε γιατί χώρισαν

Ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκδικηθεί τον 24χρονο επειδή χώρισαν

Ανασκεύασε τις κατηγορίες περί απόπειρας βιασμού της από δύο άνδρες η 20χρονη στις Σέρρες, η οποία στην καταγγελία της υποστήριζε ότι ο 20χρονος και ο 24χρονος είχαν προσπαθήσει να την εξαναγκάσουν σε γενετήσιες πράξεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epiloges.tv, η 20χρονη βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Σερρών με το κεφάλι καλυμμένο με κουκούλα, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. Νωρίτερα είχε καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών, ανασκευάζοντας τους ισχυρισμούς της περί απόπειρας βιασμού ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους δύο νεαρούς στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών το βράδυ της Κυριακής.

Τι δήλωσε στην ανακρίτρια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ανακρίτρια η 20χρονη κοπέλα, ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκδικηθεί τον 24χρονο επειδή χώρισαν.

Μάλιστα εκτός του ό,τι διατηρούσαν σχέση έχουν μαζί και ένα παιδί. Παραδέχτηκε, λοιπόν, πως η ιστορία που είπε στους αστυνομικούς ήταν κατασκευασμένη όπως και η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των δύο παιδιών, που είναι μεταξύ τους αδέλφια. Οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου