Thursday, 25 April, 2024

Σέρρες: Κατέληξε ο 32χρονος Αχιλλέας Κέφας

Δυστυχώς αυτό που όλοι απευχόμασταν έγινε… Ο 32χρονος Αχιλλέας Κέφας δεν είναι πια μαζί παρά την σκληρή μάχη που έδωσε

μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στις 9 Αυγούστου. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Δείτε την ανακοίνωση του δικηγόρου Στέργιου Γαλάνη:
“Φίλες και φίλοι,
Ο Αχιλλέας μας αναχώρησε για το αιώνιο ταξίδι σήμερα το πρωί. Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα αύριο, Κυριακή, στις 22-8-2021, στις 11π.μ., στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην περιοχή Σιγής-Κηφισιά. Η σωρός του θα βρίσκεται στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου στο υπόγειο του ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνος από τις 8π.μ. έως την τελετή. Πρόθεση της οικογένειας ήταν να δωρίσει όργανά του δίνοντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας όπως θα το ήθελε και ο ίδιος. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας όλες αυτές τις ημέρες…
Οικογένεια Κέφα
Οι γονείς Κωνσταντίνος και Κωνσταντία
Τα αδέρφια Φίλιππος και Κλαίρη”.

ΟΕΒΕΣΣ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον απροσδόκητο θάνατο του Αχιλλέα Κέφα
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απροσδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας και αντιπροσώπου της ΟΕΒΕΣΣ, Αχιλλέα Κέφα.
Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών και την τοπική μας κοινωνία. Η αστείρευτη ενεργητικότητά του και η πολυεπίπεδη προσφορά του Αχιλλέα Κέφα στα συνδικαλιστικά όργανα και στο τοπικό “επιχειρείν” υπήρξε αδιαμφισβήτητη και θα αποτελέσει απώλεια αισθητή και τη σερραϊκή κοινωνία.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου