Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σέρρες: Σοκ με θάνατο μητέρας, πατέρα και κόρης

Θρήνος στον Μύρκινο Σερρών καθώς μία ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε…
Μέσα σε τρια 24ώρα κατέληξαν αρχικά ο πατέρας, στη συνέχεια η 48χρονη κόρη του και χθες η 67χρονη σύζυγός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν ανεμβολίαστα, κυρίως λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Άγνωστο αν έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και για ποιο λόγο “έφυγαν” τόσα άδικα… Η κηδεία του πατέρα έγινε την Παρασκευή και της 48χρονης κόρης του, το Σάββατο.
Η μητέρα που έδινε μάχη για τη ζωή της και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δεν άντεξε και κατέληξε και η ίδια εχθές, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός
Η οικογένεια της 48χρονης ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή και η απώλεια τόσο του πατέρα, όσο και της κόρης έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους. Η ανάρτηση μίας εξ αυτών στο Facebook συγκινεί:
Η οικογένεια της 48χρονης ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή και η απώλεια τόσο του πατέρα όσο και της κόρης έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους. Η ανάρτηση μίας εξ αυτών στο facebook συγκινεί:
«Κοριτσάκι μου, Χαμόγελακι μου, Ματάκια μου
Δεν θέλω, Δεν μπορώ, Δεν θέλωωω, Δεν θέλω να το πιστέψω
Ότι δεν θα είσαι άλλο κοντά μας, Ποια θα μου λέει κάθε βράδυ Καληνύχτα
Με το ξυπνούσαμε λέγαμε Καλημέρα, Γιατί θεέ μου ΓΙΑΤΊ ΓΙΑΤΊ μας πήρες το κοριτσάκι μας ΓΙΑΤΊ…
Καλό Παράδεισο μωρό μου όμορφο… Σε Αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω»
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η 48χρονη ήταν υγειονομικός σε αναστολή, καθώς δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Η κηδεία της 67χρονης μητέρας της θα γίνει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, στο Μύρκινο Σερρών. Με την πανδημία να καλπάζει, οι επιστήμονες τονίζουν, ότι όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου