Tuesday, 16 April, 2024

Σε άσχημη κατάσταση η 14χρονη που βίαζε ο προπονητής βόλεϊ

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η 14χρονη μαθήτρια από την Μυτιλήνη η οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο προπονητή βόλεϊ και εν ενεργεία αστυνομικό του νησιού.

Ενάμιση μήνα μετά την καταγγελία των γονιών της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης για τη νοσηρή δράση του 53χρονου, το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να στηρίζεται από παιδοψυχολόγο προκειμένου να ξεπεράσει όσα έζησε στα χέρια του πρώην προπονητή της.

Όπως λέει στο protothema.gr η μητέρα της, η 14χρονη βιώνει μεγαλύτερη θλίψη από όταν αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του 53χρονου και παλεύει για να σταθεί στα πόδια της. «Tο παιδί το βλέπει συνέχεια παιδοψυχολόγος. Δεν είναι καθόλου καλά. Έχει πέσει σε κατάθλιψη και είναι χειρότερα από τις πρώτες ημέρες. Εμείς προσπαθούμε να την προστατεύσουμε. Πάει μόνο στις δραστηριότητες και στην ομάδα της. Έχει να κάνει μόνο με εμάς και την ψυχολόγο. Μένει μακριά από όσα ακούγονται και γράφονται και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της», τονίζει στο protothema.gr η μητέρα του κοριτσιού.

Παράλληλα, εξηγεί πως η ομάδα βόλεϊ που προπονούσε ο φερόμενος ως βιαστής χωρίστηκε ενώ αρκετά παιδιά είναι διστακτικά μετά τις καταγγελίες για τη χυδαία και εγκληματική συμπεριφορά του 53χρονου. «Εμείς περιμένουμε να δικαστεί και ζητάμε δικαίωση μέσω της τιμωρίας του», προσθέτει η μητέρα της 14χρονης η οποία ανεβαίνει το δικό της «Γολγοθά».

Την ίδια ώρα, ο 53χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια στην 14χρονη, παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ., αντιμετωπίζει και την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας πράξης με θύμα μια ακόμη μαθήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη, ανήλικη καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως ο 53χρονος την χάιδευε “ύποπτα” στο πόδι εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Μυτιλήνης. Μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου, τα στόματα στο νησί ανοίγουν και αρκετοί γονείς κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερα «διαχυτικός» με τις μαθήτριες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σε βάρος του κατηγορούμενου να καταθέσουν και άλλα, ανήλικα κορίτσια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου