Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σε δολοφονία με θύμα 28χρονη κατέληξε λογομαχία στην Αμαλιάδα

Σε δολοφονία με θύμα 28χρονη κατέληξε λογομαχία στην Αμαλιάδα
Σε δολοφονία με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα τέσσερις κάτοικοι στην περιοχή Τσιχλέικα, Αμαλιάδας. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών ατόμων.

Συνελήφθησαν ένας 51χρονος, ένας 28χρονος και ένα τρίτο άτομο, που φέρεται να εμπλέκονται στην δολοφονία της 28χρονης στην περιοχή Τσιχλέικα Αμαλιάδας και στον τραυματισμό του 31χρονου συζύγου της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιός τράβηξε την σκανδάλη. Ο τρίτος συλληφθείς που κρατείται με τους άλλους δυο στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, είχε πάρει το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το ανδρόγυνο και το είχε θάψει σε περιοχή, περίπου 500 μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το φονικό.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο δύο κάλυκες, ενώ ως προς τα αίτια της έντονης λογομαχίας και του φονικού, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιός του, πήγαν στην περιοχή Τσιχλέικα, όπου συνάντησαν την 28χρονη και τον 31χρονο σύζυγό της. Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και κάποια στιγμή, ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου της. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σύζυγός της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου