Thursday, 28 March, 2024

Σκόπελος: “Ζητήθηκαν μόνο 1.000 ευρώ από τον σύζυγο της γυναίκας που σκοτώθηκε από κεραυνό”

Η Σκόπελος παραμένει συγκλονισμένη. Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε γυναίκα, που περπατούσε λίγο πίσω από τον σύζυγό της

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, δίνει τροφή για νέες συζητήσεις μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή τονίζεται πως τα χρήματα που απαιτούνται για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της άτυχης γυναίκας που σκοτώθηκε είναι 1.000 ευρώ και όχι 3.000-4.000. Χρήματα που καλείται να πληρώσει ο σύζυγός της. Ο άνθρωπος που γύρισε και είδε τη γυναίκα του νεκρή…
Μαρτυρίες για τον θάνατο της γυναίκας
Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 52χρονη γυναίκα από τη Σκόπελο σκοτώθηκε έχοντας χτυπηθεί από κεραυνό στον κήπο του σπιτιού της, περιέγραψε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Νίκος Βαφίνης.
Όπως εξήγησε στον ANT1, όταν ξέσπασε χθες γύρω στις 10.00 το πρωί το μπουρίνι, η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της βρίσκονταν μπροστά από το σπίτι τους, στον κήπο τους, όπου είχαν βγει να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες. «Καθώς άρχισαν να πέφτουν βροντές, οι άνθρωποι σηκώθηκαν να μπουν στο σπίτι. Μπροστά πήγαινε ο άνδρας και πίσω η γυναίκα. Κάποια στιγμή ένας ισχυρός κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα, και όταν γύρισε να κοιτάξει ο σύζυγός της την είδε πεσμένη κάτω. Αμέσως την πήραν και τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας, αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε φύγει», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου για το περιστατικό.
Ερωτηθείς για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο σύζυγος χρειάζεται να πληρώσει 3.000-4.000 χιλιάδες ευρώ ώστε να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας του στη Λάρισα για να γίνει νεκροτομή, καθώς αυτή φέρεται να είναι η καθιερωμένη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου εξέφρασε την αγανάκτησή του:
«Αυτός ο άνθρωπος είναι χαμηλοσυνταξιούχος. Του ζητάνε χρήματα για ένα συμβάν που έχει διαπιστωθεί, γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί και συζητούν να μεταφερθεί η νεκρή στη Λάρισα. Ρωτάνε τον άνθρωπο αυτόν αν έχει τα χρήματα και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε απόγνωση;», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε ο Νίκος Βαφίνης, η κακοκαιρία συνεχίζεται στη Σκόπελο όπου έβρεχε ασταμάτητα όλη νύχτα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών…
newsit.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου