Friday, 19 April, 2024

Σοκ: Αστυνομικός ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Συμμετείχε και αυτός στις έρευνες – Ομολόγησε το έγκλημα

Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση της δολοφονίας ενός οδηγού ταξί στην Καστοριά  χθες βράδυ, καθώς ο δολοφόνος είναι ένας 30χρονος ειδικός φρουρός ΟΠΚΕ ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 30χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά. Ο αστυνομικός μάλιστα συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου του οδηγού ταξί. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρομνος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους. Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

“Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

parapolitika.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου