Thursday, 28 March, 2024

Σοκ! Παράθυρο έπεσε στο κεφάλι μαθητή την ώρα του μαθήματος!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας σε Λύκειο του Χολαργού, καθώς, φεγγίτης από παράθυρο έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή της Γ’ Λυκείου που καθόταν στο θρανίο του εν ώρα μαθήματος!

Σύμφωνα με το myxolargos.gr, από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί ενώ και άλλα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους μαθητές.

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, από την πλευρά του, επισημαίνει σε όλους τους τόνους την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου του Δήμου Χολαργού, ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αναμένει δε απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. Επί 10 μήνες στέλνει επιστολές με ερωτήματα, και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του Νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, ωστόσο εξακολουθεί να κωφεύει.

Ευτυχώς ο μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά.

alfavita

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου