Friday, 29 March, 2024

Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον αδερφό του έξω από το πατρικό τους σπίτι

Οικογενειακή τραγωδία στην Αγ. Βαρβάρα: 35χρονος σκότωσε τον αδελφό του

Τα δύο αδέλφια δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα στην περιοχή αφού όλοι μιλούν για μία ήσυχη και χαρούμενη οικογένεια

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όταν 35χρονος σκότωσε για άγνωστους λόγους τον 38χρονο αδελφό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες τα δύο αδέλφια δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα στην περιοχή αφού όλοι μιλούν για μία ήσυχη και χαρούμενη οικογένεια η οποία έμοιαζε να μην έχει προβλήματα.

Ωστόσο όλα άλλαξαν το χθεσινό βράδυ καθώς για άγνωστη αιτία ο 35χρονος δράστης σκότωσε με μαχαίρι τον 38χρονο αδερφό του έξω από το  πατρικό τους σπίτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του δράστη και του θύματος, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ψιλικών ειδών στην περιοχή άκουσε φωνές και κατέβηκε από το σπίτι προκειμένου να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Έκπληκτος είδε τον ένα του γιο να χτυπάει με μανία τον άλλο του γιο και αμέσως έτρεξε να αγκαλιάσει τον 38χρονο ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος στον δρόμο. Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ, όπως λένε άνθρωποι από την περιοχή που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους το περιστατικό, ανέβηκε στο σπίτι και κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.  Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο,  μετέφερε τον 38χρονο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του αιματηρού καβγά. Να σημειωθεί πως έντονες είναι οι φήμες που θέλουν μία γυναίκα να είναι η αιτία που όπλισε τον 35χρονο άντρα ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Πρώτο θέμα

Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Σκότωσε τον αδερφό του έξω από το πατρικό τους σπίτι

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου