Thursday, 28 March, 2024

ΣΟΚ στην Κρήτη: Πέντε ξαφνικοί θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες!

Πέντε διαφορετικά περιστατικά αιφνίδιων θανάτων διαχειρίστηκαν οι αρχές στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες.

Συνεχίζονται οι αιφνίδιοι θάνατοι στην Κρήτη. Απίστευτο ότι μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν τόσοι άνθρωποι!

Η μία περίπτωση αφορά σε έναν άνδρα 44 ετών, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής (19.06.2022) και ενώ βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στη Γεωργιούπολη Χανίων, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, αφορά σε έναν 60χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τον ίδιο του τον γιο (!) σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, λίγες ώρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε επιτόπια έρευνα δεν προκύπτουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας με τον θάνατο να οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Άλλες περιπτώσεις αφορούν, δύο τουρίστες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν και μία 67χρονη από την Ουκρανία η οποία ζούσε με την οικογένειά της στη Χερσόνησο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Την 67χρονη εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της στο σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και μολονότι ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.

Το επόμενο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό από τη σύντροφό του ένας 74χρονος Ιταλός.

Τέλος, νεκρός εντοπίστηκε από τη σύζυγό του ένας 72χρονος Δανός, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι στο Ρέθυμνο, κάνοντας τις διακοπές του…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου