Thursday, 28 March, 2024

Στάθης Άνθης: Καλούν την οικογένεια για αναγνώριση σορού

Για την αναγνώριση της σορού του Στάθη Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί καλείται η οικογένειά του
από την αστυνομία του Κινγκσμπρίτζ. Με ανακοίνωση που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook η αρμόδια αστυνομική Αρχή ενημερώνει πως “χθες στις 17.00, η Ακτοφυλακή του Φάλμαουθ μας ενημέρωσε για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay.

Έφθασαν ναυαγοσώστες και με τη βοήθεια σωστικού σκάφους ανασύρθηκε πτώμα από το νερό. Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν) που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh έχει ενημερωθεί για το εύρημα”.
Σημειώνεται ότι ο Στάθης Άνθης, αδελφός του σεφ Δημήτρη Άνθη, είχε εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου από το παλιρροιακό νησί στην ακτή του Νότιου Ντέβον στο Πλίμουθ της Αγγλίας, όπου ζούσε. Η αστυνομία είχε χτενίσει την περιοχή όπου φέρεται να εξαφανίστηκε ο άνδρας αλλά χωρίς αποτέλεσμα ενώ η οικογένεια ζει μέσα στην αγωνία για την τύχη του γνωστού τοπικά Σταν.

Η έκκληση του αδελφού του, Δημήτρη

Οι βρετανικές Αρχές είχαν απευθύνει μήνυμα στον Σταν προτρέποντάς τον να ζητήσει βοήθεια. “Ευστάθιε είμαστε εδώ για σένα όποτε εσύ είσαι έτοιμος. Μπορούμε να σε ακούσουμε, να μιλήσουμε για ότι βοήθεια χρειάζεσαι. Να περάσουμε ένα μήνυμα για σένα να σε βοηθήσουμε να είσαι ασφαλής”, αναφερόταν χαρακτηριστικά στο μήνυμα που εξεδόθη τις πρώτες μέρες της εξαφάνισής του ενώ το “Χαμόγελο του παιδιού” είχε εκδώσει missing alert. Ο αδελφός του, Δημήτρης, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι να δώσει πληροφορίες. “Όποιος γνωρίζει κάτι, αν ακούσει κάτι, ας επικοινωνήσει με τις Αρχές, με εμένα, όπου νιώθει καλύτερα. Είναι όλοι alert, όλοι οι φίλοι μας είναι alert. Αν είναι κάπου και μας ακούει, ή έχει δει ότι έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία, εμείς… Να μην ντραπεί, να μην φοβηθεί. Εμείς είμαστε εδώ, τον αγαπάμε, να γυρίσει πίσω, να επικοινωνήσει μαζί μας”, δήλωνε στο Mega.

Ο 33χρονος Σταν βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας. Την καταγγελία της εξαφάνισης έκανε η σύντροφός του. “Καταλαβαίνετε ότι και αυτή της ασκείται μεγάλη πίεση και από την αστυνομία, γιατί είναι η τελευταία που τον είδε, και δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση, καταλαβαίνετε. Ό,τι ήταν να πει στην αστυνομία, το έχει κάνει. Τώρα όλοι προσευχόμαστε στο να βρεθεί. Και κυρίως να βρεθεί ζωντανός. Το μόνο που τον απασχολούσε ήτανε ότι τρεις μήνες τώρα ήτανε χωρίς δουλειά, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, και τον είχε στρεσάρει λίγο η καραντίνα, αλλά δε θέλω να πιστεύω ότι έκανε κάτι κακό στον εαυτό του για αυτόν τον λόγο”, δήλωνε τότε ο αδελφός του. Με τον εντοπισμό του πτώματος στο σημείο όπου φέρεται να εξαφανίστηκε ο άνδρας λιγοστεύει τις ελπίδες και κορυφώνει την αγωνία των αγαπημένων του ανθρώπων για την τύχη του.’

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου