Thursday, 28 March, 2024

Στα Δικαστήρια Κατερίνης ο καθ΄ομολογίαν μητροκτόνος. Προθεσμία να απολογηθεί

Με χειροπέδες στα χέρια και χωρίς να πει λέξη αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης ο 34χρονος καθ΄ομολογίαν μητροκτόνος που συνελήφθη πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη για την δολοφονία της 71χρονης μητέρας του.

O δράστης της δολοφονίας, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης εδώ και 20 ημέρες ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο 34χρονος παρότι φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, δεν συνεργάστηκε εξ’ αρχής με τις αρχές. Το πρωί του Σαββάτου όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης σε κανένα από τα διαμερίσματα, τον πίεσαν και τελικά τους είπε την αλήθεια. Τότε αντιλήφθηκαν ότι έχουν μπροστά τον μητροκτόνο που αναζητούνταν εδώ και 20 ημέρες. Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο περιπολικό και τότε φέρεται να είπε «εγώ σκότωσα τη μάνα μου». Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Το χρονικό

H 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων. Η ηλικιωμένη έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε νοικιαστεί από τον γιο της 71χρονης. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι όπου διέμενε ο 34χρονος μαζί με την 71χρονη μητέρα του βρήκαν ένα όπλο, κλειδιά του οχήματος, ρούχα με ίχνη αίματος και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας ο 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του στον Κορινό Πιερίας και μετά άφησε την σορό της στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, κοντά στα κοιμητήρια.

thestival.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου