Saturday, 20 April, 2024

«Στα καπάκια και γω…»- Η σπόντα της Κοσιώνη στην Ακρίτα κατά τον εμβολιασμό της

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ εμβολιάστηκε σήμερα με AstraZeneca, αφήνοντας και μια σπόντα στην Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τον εμβολιασμό

του συζύγου της και δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.
Η ανάρτηση της: «Στα… καπάκια κι εγώ! Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα»!
Τι έγραψε η Ακρίτα για Μπακογιάννη: «Εμβολιάστηκε με καπάκι στη σύριγγα» και… καπάκι κατέβασε την ανάρτησή της μετά τον σάλο!
Ο εμβολιασμός του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca, με τον ίδιο τον κ. Μπακογιάννη να ανεβάζει φωτογραφία στα social media έκανε κάποιους να υποπέσουν σε λάθος και με fake news να κατηγορήσουν τον κ. Μπακογιάννη… όπως δημοσιεύσαμε εδώ για τον… χαμό χωρίς λόγο! Ανάμεσα σε αυτούς και η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, που-κρίνοντας κανείς από την ανάρτησή της, η οποία στη συνέχεια κατέβηκε- φαίνεται πως αμφισβήτησε τον εμβολιασμό σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μην τηλεφωνείτε άλλο έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα και από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί».
Μέχρι να κατέβουν οι αναρτήσεις, υπήρχε μεγάλη συζήτηση, σχεδόν “πόλεμος” στο διαδίκτυο, ωστόσο οι γιατροί και νοσηλευτές, χρήστες του διαδικτύου, έσπευσαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.
Μεταξύ αυτών και ο συνδικαλιστής γιατρός Π. Παπανικολάου, γνωστός για την οξύτητα που επιτίθεται στην κυβέρνηση, που έδωσε εξήγηση για τη φωτογραφία, γράφοντας τα εξής:
«Η σύριγγα είναι χωρίς πώμα κι η νοσηλεύτρια δεν χρειάζεται να φοράει γάντια (είτε πρέπει να αλλάζει γάντια με καθέναν που εμβολιάζει ή απλά να περνάει τα χέρια της με διάλυμα αλκοόλης, πάντως ΟΧΙ να έχει τα ίδια γάντια). Μην γράφετε λαλακίες».
η σύριγγα είναι με το πώμα η γιατρός χωρίς γάντια και αυτός χωρίς τσίπα pic.twitter.com/hZYAsrwlZn
Μάλιστα, υπήρξαν και ορισμένα-έντονα- επικριτικά tweets για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου