Wednesday, 24 April, 2024

Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας!

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς διανυκτέρευσε το Σαββατοκύριακο ο γνωστός ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας

μετά από άγριο καβγά που είχε με ηλικιωμένη, με φόντο τα κοινόχρηστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης με κωδικό Β4-3, έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία της Κηφισίας όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου