Saturday, 20 April, 2024

Στηβ Μιλάτος: Δύο ημέρες πέρασα μια κόλαση, κάποιοι ήθελαν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι

Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στηβ Μιλάτος μετά την απολογία του για την κατηγορία του βιασμού 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος για την καταγγελία βιασμού, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «T-live», το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5.
«Τη γνώρισα στα πλαίσια της δουλειάς, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο που γνωρίζω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γιατί δουλεύω στην υποδοχή ενός καταστήματος στη Λίνδο. Πέρασε μαζί με την παρέα της, σαν πελάτισσες, μέσα… Είμαι ένα παιδί που θέλει να περάσει καλά το καλοκαίρι του, ήθελε να διασκεδάσει. Όλοι θέλουμε το καλοκαίρι να περάσουμε καλά. Την προσέγγισα, γιατί δουλεύω», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.
Ξέσπασε on air ο Στηβ Μιλάτος: «Νιώθω προσβεβλημένος» – Η απάντηση για την άσεμνη χειρονομία
Στηβ Μιλάτος: Οι πρώτες δηλώσεις αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία για βιασμό -Νιώθω δικαιωμένος
«Στη συνέχεια με ρώτησε με την παρέα της σε ποιο άλλο μαγαζί θα μπορούσαν να πάνε. Τους έστειλα σε αυτό το μαγαζί και τους είπα ότι μπορεί να περάσω κι εγώ. Υπήρχε και μήνυμα που με ρωτούσαν τι ώρα θα πάω και θα τους φέρω έναν φορτιστή. Αν διαβάσετε την κατάθεσή της, θα δείτε ότι λέει πως τη ζόρισα για να πάει σε αυτό το μαγαζί, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μετά, ήταν διαχυτική μαζί μου, με πλησίασε και μου χόρεψε. Υπάρχουν μάρτυρες που το είδαν», συνέχισε ο Στηβ Μιλάτος.

Όσο για τον λόγο που τον κατηγόρησε για βιασμό, είπε: «Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της ακριβώς. Ήρθαμε κοντά. Συζητήσαμε να βγούμε έξω από το μαγαζί. Με πήρε από το χέρι, προχωρήσαμε οικειοθελώς, βγήκαμε στην απέναντι μεριά, κάτσαμε λίγο, ήρθαμε σε μία ερωτική επαφή, όπως έχω δηλώσει, και ξαναγυρίσαμε πίσω. Στο μαγαζί μπήκε μια χαρά, την είδαν. Είχα χάσει το σκουλαρίκι μου, πήγα να το ψάξω με τον φακό μου. Της είπα να γυρίσει στην παρέα της και όταν εγώ επέστρεψα, είχε εξαφανιστεί».
Στηβ Μιλάτος: «Δύο ημέρες πέρασα μια κόλαση»
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι κίνητρα είχε αυτή η κοπέλα. Αν το γνώριζα τι σκέφτεται ο καθένας θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος, δυστυχώς δεν είμαι. Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω. Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;».
Τέλος, για τα σχόλια που δέχθηκε, ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε πως ήταν λάθος που βγήκε να μιλήσει σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. «Όταν προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, το αποτέλεσμα είναι για να κάνουν νούμερα να καταστρέψουν τη ζωή και το όνομα ενός ανθρώπου που έχει καταφέρει μόνος του τα πάντα. Οικογένεια δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Παιδιά δεν έχουν; Θα τους άρεσε αυτό το λαϊκό δικαστήριο αν συνέβαινε στο παιδί τους; Δύο ημέρες πέρασα την κόλαση εκεί μέσα. Τους νοιάζουν μόνο τα νούμερα; Αυτό είναι η ζωή τους; Σε μία εκπομπή, η κυρία έχει και δύο αγοράκια. Αν πάει διακοπές το παιδί της και πάθει αυτό κατά τύχη; Αν κάνουν έρευνα, θα δουν ότι αυτό είναι συχνό φαινόμενο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου