Friday, 29 March, 2024

Στιγμές τρόμου για 34χρονη! 60χρονος την άρπαξε, τη φυλάκισε και αποπειράθηκε να τη βιάσει

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή καθώς μία 34χρονη γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου και ομηρίας

στα χέρια ενός 60χρονου ο οποίος την κλείδωσε αρχικά στο αυτοκίνητό του, στη συνέχεια τη μετέφερε στο σπίτι του και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 34χρονη η γυναίκα γνώρισε σε μπαρ στη Δραπετσώνα τον 60χρονο, διασκέδασαν μετέβησαν και σε άλλο μπαρ και κάποια στιγμή ο άνδρας προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι της.

Η 34χρονη δέχθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής συνειδητοποίησε ότι δεν κατευθύνονταν προς το σπίτι της, αλλά κάπου αλλού. Όταν του ζήτησε τον λόγο εκείνος κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος και τη μετέφερε στο σπίτι του στον Σκαραμαγκά Χαϊδαρίου, οπού και εκεί κλείδωσε τις πόρτες. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει αντιληπτή γιατί το σπίτι βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία. Ο 60χρονος της είχε αρπάξει το κινητό και όταν εκείνη προσπάθησε να βγει από το παράθυρο, ο άνδρας της επιτέθηκε και επιχείρησε να τη βιάσει.

Πώς δραπέτευσε

Η 34χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του 60χρονου και βγήκε στη λεωφόρο Σχιστού. Εκεί σταμάτησε μία νταλίκα, περιέγραψε όσα βίωσε στον οδηγό του οχήματος και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του 60χρονου, όπου βρήκαν κάποια από τα αντικείμενα της 34χρονης και τον συνέλαβαν. Ο 60χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου