Thursday, 28 March, 2024

Στους 23 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Μάνδρα: Κατέληξε ηλικιωμένη στο Θριάσιο

Η άτυχη 85χρονη νοσηλευόταν 13 ημέρες στη ΜΕΘ – Αναγνωρίστηκε και ο 22ος νεκρός – Πρόκειται για τον 70χρονο οδηγό Χρήστο Γεωργακόπουλο
Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Μάνδρα που μετράει ακόμα νεκρούς από τις πλημμύρες που σάρωσαν την περιοχή πριν από 13 ημέρες.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μια 85χρονη η οποία ειχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από την πρώτη ημέρα της τραγωδίας.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό αναγωρίστηκε η σορός του 22ου νεκρού, που εντοπίστηκε δίπλα στο αμαξοστάσιο Μάνδρας.
Πρόκειται για τον 70χρονο κυνηγό Χρήστο Γεωργακόπουλο που ήταν μόνιμος κάτοικος Αθήνας με καταγωγή από το Σανταμέρι Αχαΐας.
Η σορός του εντοπίστηκε γύρω στις 8 το πρωί της Δευτέρας όταν υπάλληλοι του αμαξοστασίου διαπίστωσαν μια άσχημη μυρωδιά στο χώρο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική άνδρες της οποίας εντόπισαν τον άτυχο 70χρονο καταπλακωμένο από λάσπα και φερτά υλικά.
Οι φονικές πλημμύρες χτύπησαν την Μάνδρα και την Νέα Πέραμο τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου. Μέσα σε λίγες ώρες η πόλη υπέστη ανυπολόγιστες καταστροφές, με εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα να έχουν υποστεί ζημιές, δρόμους να έχουν διαλυθεί και την λάσπη να έχει καλύψει τα πάντα.
Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να γίνει γνωστό ότι από τις πλημμύρες υπήρχαν αρκετοί αγνοούμενοι, ενώ σταδιακά η Πυροσβεστική ξεκίνησε να ανασύρει πτώματα ανθρώπων που πνίγηκαν είτε στο δρόμο, είτε ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.
protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου