Friday, 29 March, 2024

Συγγενείς της μητέρας απειλούν πως θα σκοτώσουν τον πατέρα που ξέχασε το βρέφος στο αμάξι και πέθανε

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του, καθώς το ξέχασε ο πατέρας του στο σταθμευμένο όχημα, στην Άρτα.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου μεταφέρθηκε ο πατέρας, φρουρούμενος από την Αστυνομία, και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρόνων. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας. Και οι δυο γονείς έχουν καταρρεύσει και δεν είναι σε θέση να δώσουν κατάθεση, ενώ ο πατέρας έχει λιποθυμήσει και βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Η ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του, αφού ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερες από τρεις ώρες.

Το αδιανόητο συμβάν συνέβη όταν ο 35χρονος έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο αυτό δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του. Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου

«Στις 2.55, το μεσημέρι, προσήλθαν στα επείγοντα δύο γονείς με βρέφος 5,5 μηνών, νεκρό, το οποίο ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο από τον πατέρα. Το προσωπικό έδωσε και την ψυχή του να το επαναφέρει. Παρότι ήταν στην αλλαγή βάρδιας, παρέμειναν στο νοσοκομείο οι πρωινοί συνάδελφοι. Μαζί με τους απογευματινούς, όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα να το επαναφέρουν. Πέραν του πρωτοκόλλου. Δεν τα κατάφεραν. Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος του βρέφους. Βρίσκεται νεκρό στο νοσοκομείο. Οι γονείς σε σοκ νοσηλεύονται σε ξεχωριστούς, ασφαλείς θαλάμους. Πολλοί συγγενείς βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Κρίμα που δεν προλάβαμε».

Σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η υπόθεση με το 5,5 μηνών κοριτσάκι που ξέχασε ο πατέρας στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πατέρας πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου