Friday, 29 March, 2024

Συγκινητικό: Αγιασμός μόνο με δύο μαθητές στη Γαύδο

Αγιασμός για δύο μαθητές έγινε σήμερα (12.09.2022) στο νηπιαγωγείο της Γαύδου με γονείς και κατοίκους να εύχονται με χαμόγελο «καλή πρόοδο» στα παιδιά.

Ο αγιασμός έγινε έξω από το όμορφο νηπιαγωγείο της Γαύδου, όπου «χτύπησε το πρώτο κουδούνι» της χρονιάς, στην μοναδική βαθμίδα που θα λειτουργήσει φέτος στο νησί.

Το μήνυμα της Δημάρχου:

Στο μήνυμά της η Δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη ανέφερε πως: «Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε, το πρώτο κουδούνι χτύπησε απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ όλη τη χώρα, ο καθιερωμένος πατροπαράδοτος αγιασμός ευλόγησε και φέτος τα σχολεία μας.

Ως Δήμος Γαύδου, το νοτιότερο άκρο της Πατρίδας μας, ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές καλή πρόοδο, στους γονείς υγεία και δύναμη να στηρίξουν τα παιδιά τους, στους δε εκπαιδευτικούς πνευματική δύναμη ώστε να προσφέρουν το μέγιστο στη μαθητική κοινότητα. Φέτος θα λειτουργήσει μόνο το νηπιαγωγείο της Γαύδου. Στα παιδιά μας που ολοκλήρωσαν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ευχόμαστε να ανοίξουν τα φτερά τους με θάρρος σε αυτό το νέο κόσμο, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να προοδεύσουν. Καλή σχολική χρονιά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου