Tuesday, 23 April, 2024

Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος πατέρα, που είχε χάσει τον 17χρονο γιο, τη σύζυγο και την κόρη

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης στο εργοτάξιο του Ακτιο-Αμβρακία, στον Δρυμό Βόνιτσας όπου εργάζονταν, ο 63χρονος Γιώργος Νικολόπουλος, από τη Λεύκα Αγρινίου.

Ο άτυχος άνδρας, υπέστη ανακοπή σύμφωνα με πληροφορίες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η ιστορία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι τραγική και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο. Πόσο να αντέξει η καρδιά του τραγικού αυτού πατέρα…

Ο 63χρονος έχασε το γιο του Αλέξανδρο, μόλις 17 ετών, στο πενταπλό φονικό (είχε πάει για κυνήγι με συγγενείς) στα Καλύβια τον Νοέμβριο του 2006, από τον κατά συρροή δολοφόνο Διονύση Φούκα.

Ήταν εκείνος που δέχθηκε δευτερόλεπτα πριν το φονικό, ένα αγωνιώδες τηλεφώνημα από τον γιο του, ανησύχησε και πήγε στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα. Μετά από αναζήτηση, ανακάλυψε πρώτος τους δολοφονημένους συγγενείς και φίλους του και τελευταίον, τον ίδιο του το γιο…

Η οικογένειά του όμως δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα λίγα χρόνια αργότερα, όταν η εν διαστάσει σύζυγός του και η κόρη του αυτοκτόνησαν τον Μάρτιο του 2010, στο σπίτι όπου διέμεναν, στην Καμαρούλα Αγρινίου. Την 52χρονη γυναίκα και την 16χρονη, βρήκε νεκρές τότε, ο άλλος γιος της οικογένειας. Η σορός του άτυχου Γιώργου Νικολόπουλου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καμαρούλας την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Πηγή: agriniopress.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου