Friday, 29 March, 2024

Συγκλονίζει ο Πλωτάρχης με τα δέκα παιδιά (βίντεο)

Συγκλονίζει η ιστορία του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος έχει δέκα παιδιά. Οι δύο μεγαλύτερες κόρες του φοιτούν σε στρατιωτικές σχολές

και συγκεκριμένα στη Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού. Ο ίδιος και η σύζυγος του περιγράφουν την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές τους στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» που θα μεταδοθεί αύριο Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:30 στην ΕΡΤ 1».

Η εκπομπή ξεκινά με τιμή στη μνήμη των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους σε ώρα υπηρεσίας στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας αλλά και του νεαρού στρατονόμου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Επίσης θα προβληθούν θέματα που αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο του στρατού όπως η παρασκευή ψωμιού σε φούρνους εκστρατείας το οποίο στη συνέχεια διανέμεται σε συσσίτια της εκκλησίας.

Στην εκπομπή υπάρχει επίσης ρεπορτάζ για την ελληνική αποστολή στο Κόσσοβο με τον τομέα ευθύνης που έχει αναλάβει, τον τρόπο ζωής των στελεχών που υπηρετούν εκεί και την επικοινωνία τους με τις οικογένειες τους στην πατρίδα.

enikos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου