Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι Έλληνες πιλότοι: «Μόνο τον Θεό φοβόμαστε, κανέναν και τίποτε άλλο»

Στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο έχει χτυπήσει συναγερμός (scrable). Ιπτάμενοι και Τεχνικοί της 336 μοίρας “ΟΛΥΜΠΟΣ” τρέχουνε στα shelter των αεροσκαφών…

Η καλύπτρα κλείνει και τα αεροσκάφη τροχοδρομούν για να πάρουν θέση για απογείωση. Αυτό συνέβη όταν η κάμερα του OPEN βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δύο Τούρκικα αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών και αμέσως δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση.

Είμαστε σε καθημερινή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Το ηθικό του κόσμου και των στελεχών είναι υψηλότατο, υπερέχουμε σε όλα… Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της 135 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) Νικόλαος Γιαπράκας.

Είμαστε εκπαιδευμένοι να φτάνουμε στα όριά μας και γι αυτό είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Έρχεται ένας απρόσκλητος επισκέπτης, κι εγώ είμαι εκεί για να του δείξω ότι είναι απρόσκλητος και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στη χώρα του…Οι προκλήσεις είναι αρκετές όποτε υπάρχουν, μας δίνεται εντολή να απογειωθούμε, απογειωνόμαστε και κοιτάμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου