Thursday, 28 March, 2024

Συζυγοκτόνος: «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν» – Ρωτάει τι λέει ο κόσμος!

Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν. Ο 33χρονος πιλότος που έπνιξε

με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του και μετά επί δύο ολόκληρες ώρες έστηνε τη σκηνή του εγκλήματος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και να φανεί σαν ληστεία, λέει ότι θα την αγαπά για πάντα.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 33χρονος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά:
Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου”
Σε ερώτηση αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη στη μητέρα του, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα.
«Πάντα αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»
Σε άλλη ερώτηση του Ant1 στον 33χρονο συζυγοκτόνο για τη στιγμή που αποχαιρέτησε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνό της στην Αλόννησο, όταν οι αστυνομικοί τον πήραν για να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για εκ νέου κατάθεση ο πιλότος απάντησε:
Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν.
Ο 33χρονος λίγες ώρες πριν αποκαλύψει ότι αυτός ήταν που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, αγκάλιαζε τη μητέρα της στο μνημόσυνο στην Αλόννησο.
«Τι λένε για μένα»; ρωτά ο φονιάς μέσα από τη φυλακή
Σύμφωνα με το OPEN, ο πιλότος μετά την ομολογία της δολοφονίας είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ ότι είχε εφιάλτες και τύψεις όλο το διάστημα μετά τη δολοφονία, ωστόσο ανέφερε κυνικά ότι δεν θα πήγαινε ο ίδιος να ομολογήσει. Και αυτό το καταλάβαμε όλοι-και ο “Λόγος της Πέλλας” έκανε σχόλια στη σελίδα του στο instagram και αυτός έσβηνε όλα τα αρνητικά και φαινόταν ότι μέρα-νύχτα ασχολούταν μόνο με το να σβήνει σχόλια κατά του, διότι όλος ο κόσμος ένιωθε, ήξερε…
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ο συζυγοκτόνος ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του, αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο.
Την Τρίτη θα απολογηθεί στον Ανακριτή, ο καθ’ ομολογίαν δράστης για τον φόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ  θα επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία.
Μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο Αναγνωστόπουλος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης δηλώνει στον ΣΚΑΪ συντετριμμένος. Για ακόμη μια φόρα, επικαλείται το παιδί τους…
Έβλεπα την Καρολάιν στον ύπνο μου, αλλά δεν θα ερχόμουν να ομολογήσω

Το “ημερολόγιο της Αστυνομίας έως την ομολογία”
11 Μαΐου-21 Μαΐου
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ…
Ο Αναγνωστόπουλος είναι σε διαρκή επικοινωνία με αστυνομικό-χειριστή.
Ο αστυνομικός τόνισε στον 33χρονο: “μην κάνεις δηλώσεις” καθώς έκανε υπερβολικές δηλώσεις τα πρώτα 24ωρα.
Έδειχνε “υπερβολικά συνεργάσιμος”
22 Μαΐου-1 Ιουνίου
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ “ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
Προσπαθεί να κατασκευάσει το προφίλ του “καλού παιδιού” που προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς την αγαπημένη σύζυγό του.
– “Προσπαθώ να επιβιώσω”
– “Πρέπει να πάω μπροστά για την κόρη μου” αναφέρει.
Εμφανιζόταν εξοργισμένος με τις δηλώσεις της ψυχολόγου που άφηνε υπαινιγμούς για το ρόλο του: “Θέλω να κάνω μηνύσεις”
2 Ιουνίου-12 Ιουνίου
“ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ…”
Σε αυτή φάση έφτιαχνε το εγκληματικό προφίλ των δραστών που είχε πλάσει στο μυαλό του: “Όπως σκότωσαν τον σκύλο, σκότωσαν και την γυναίκα μου” ανέφερε δε, για τον σκύλο που ο ίδιος είχε σκοτώσει.
17 Ιουνίου
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ
“Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει; Δεν σε φέραμε για πλάκα άρον-άρον από την Αλόννησο. Θες να μας πεις κάτι”; ρωτάνε τον 33χρονο στις 17 Ιουνίου οι άνδρες της ΕΛΑΣ.
33ΧΡΟΝΟΣ: “Μού φερθήκατε σαν αδέρφια και εγώ σας πρόδωσα” απαντά ο Αναγνωστόπουλος μετά από μια αναδρομή στη σχέση του με την Καρολάιν και την ομολογία του…
“Έβλεπα την Καρολάιν στον ύπνο μου, αλλά δεν θα ερχόμουν να ομολογήσω” παραδέχεται, έχοντας πάρει αγκαλιά μάλιστα τον αστυνομικό με τον οποίο συνομιλούσε περισσότερο… αφού άντεξαν οι άνθρωποι, εμείς δεν έχουμε να “πούμε” κάτι, γιατί όποιος από μας τον είχε μπροστά του δεν θα αντιστεκόταν…

Συνεπιμέλεια του βρέφους θα ζητήσει η οικογένεια του πιλότου
Συντετριμμένη η μητέρα της Κάρολαιν, ωστόσο δεν θέλει να στερήσει την εγγονή της, Λυδία, από τους γονείς του Μπάμπη Ανανγωστόπουλου που δολοφόνησε τη σύζυγο του
Βασανιστικά περνούν οι τελευταίες ημέρες για τις οικογένειες του νεαρού ζευγαριού που καταστράφηκε ένα μοιραίο βράδυ του Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Η Καρολάιν στο χώμα, ο συζυγος της στη στη φυλακή και το ενός έτους παιδί τους χωρίς γονείς… Τραγική φιγούρα του δράματος η μικρή Λύδια για την οποία η Εισαγγελία θα κληθεί σύντομα να αποφασίσει ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία της.
Τη στιγμή που οι οικογένειες της 20χρονης και του πιλότου είναι συντετριμμένες, προσπαθώντας να διαχειριστούν το σκοτάδι της πραγματικότητας και να συνειδητοποιήσουν ότι το παραμύθι που είχε πλάσει ο 33χρονος τελείωσε, τα βλέμματα στρέφονται στην τύχη του βρέφους.
Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η οικογένεια του πιλότου σκοπεύει να ζητήσει συνεπιμέλεια για το βρέφος. Στην παρούσα κατάσταση, η μητερα της Καρολάιν καλείται να διαχειριστεί το σοκ και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ ο θυμός για την αποτρόπαια πράξη του συζυγοκτόνου την έχει κυριεύσει.
Δεν είναι σε θέση να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει, είναι απομονωμένη στο σπίτι της, στην Αλόννησο, μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος πάσχει από κινητικά προβλήματα. Τα γιατί που την ταλανίζουν είναι πολλά για τον άντρα που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της, που την αγκάλιασε σφιχτά στο τρισάγιο της Καρολάιν και που του έτρεφε μεγάλη αδυναμία.
Οι δυο οικογένειες είχαν πολύ καλές σχέσεις. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο αδερφός του Μπάμπη, Φώτης Αναγνωστόπουλος, όχι μόνο βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν μετά τις τραγικές εξελίξεις, αλλά και αυτή τη στιγμή έχει στο σπίτι του τη μικρή Λυδία την οποία και φροντίζει.
Η μητέρα της Καρολάιν τρέφει βαθιά εκτίμηση για τους γονείς του Μπάμπη που είναι εκπαιδευτικοί. Όταν μάλιστα πρόσωπα από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν, τη ρώτησαν τι προτίθεται να κάνει με το μέλλον του μωρού, εκείνη τούς απάντησε ότι δεν ξέρει, αλλά και πως δεν θα ήθελε να αποκόψει τη Λυδία από τη Γεωργία και τον Κώστα, τους γονείς του Μπάμπη. Κοινή φίλη της μητέρας του πιλότου και της μητέρας της Καρολάιν, μεσολαβεί ώστε η σχέση των δυο οικογενειών να μείνει ανεπηρέαστη για χάρη του παιδιού… εξαρτάται βέβαια τι θα αποφασίσει ο εισαγγελέας και καλύτερο θα ήταν να απομακρύνουν το ενός έτους μωρό από όλους,…
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, πρόσωπα που είναι κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν δέχονται πίεση από στελέχη πολιτικού κόμματος που πρόσκειται στην Αριστερά, προκειμένου να μεσολαβήσουν για να διοριστεί συγκεκριμένος δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει την οικογένεια της Καρολάιν… περίεργες εξελίξεις, είδωμεν! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου