Friday, 29 March, 2024

Συλλήψεις για κάνναβη και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη στις 20 Απριλίου 2022, το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς

ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 91 γραμμαρίων και 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.
• Συνελήφθη χθες (20 Απριλίου 2022) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης, Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που χρησιμοποιούσε κατά την είσοδό του στη χώρα, εντοπίστηκαν καλά κρυμμένα 170 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.
• Συνελήφθη χθες (20 Απριλίου 2022) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης, Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο του οχήματος της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 800 ράβδοι-τσιγάρα για συσκευή θερμαινόμενου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου