Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και παράνομα τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας

ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύο αυτοσχέδια θερμοκήπια, 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 85 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα           

Συνελήφθησαν χθες (13 Μαΐου 2022) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 αλλοδαποί άνδρες σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα:

-Στην πρώτη περίπτωση βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο όχημα που οδηγούσε κατά την είσοδο του στη χώρα, συνολικά 208 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

-Στη δεύτερη περίπτωση βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο όχημα που οδηγούσε κατά την είσοδο του στη χώρα, συνολικά 80 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως και τα προαναφερόμενα οχήματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου