Thursday, 25 April, 2024

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις και κλοπές

Συνελήφθη στις 24 Ιουνίου 2021 το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας

διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.
Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (24 Ιουνίου 2021) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 745 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (24 Ιουνίου 2021) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισέλθει παράνομα στο διαμέρισμα ενός ημεδαπού, από όπου ωστόσο δεν αφαίρεσε κάτι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου