Friday, 19 April, 2024

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθη χθες (18-8-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, 18χρονος

καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη μέρα είχε αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 57χρονου και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ιδιοκτησίας 25χρονου υπηκόου Σλοβακίας, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλεφώνα και ένα ρολόι, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
-Συνελήφθη χθες (18-8-2017) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 35χρονος ημεδαπός, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα στις Σέρρες το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε αφαιρέσει την ίδια μέρα από κατάστημα στις Σέρρες και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.
-Συνελήφθησαν χθες (18-8-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 49χρονος και μία 51χρονη,καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγαν σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε.
-Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε βάρος 17χρονου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία προέκυψε ότι είχε κλαπεί στα τέλη Ιουνίου 2017 από περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 42χρονο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου