Friday, 29 March, 2024

Συλλήψεις για κλοπές

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 15ης Ιουλίου 2022

σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από όχημα αλλοδαπού, που ήταν σταθμευμένο σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών, δύο τσάντες που περιείχαν χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

-Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 14ης Ιουνίου 2022 σε περιοχή των Σερρών, παραβίασαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης στη δικογραφία περιλαμβάνεται ημεδαπή γυναίκα, καθώς παρέλαβε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

-Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 15ης Ιουνίου 2022 σε περιοχή των Σερρών, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη του, αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις αξίας 300 ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου