Wednesday, 24 April, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή

Συνελήφθησαν στις 25 Νοεμβρίου 2022 το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών

του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή τους και σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 339,4 γραμμάρια κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 πιστόλι κρότου-αερίου με 35 φυσίγγια, εξαρτήματα πιστολιού (γεμιστήρα, σκανδάλη κ.α.), 2κινητά τηλέφωνα και 590 ευρώ.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού άνδρα,  σε έρευνα της οικίας του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σύλληψη για κλοπή        

Συνελήφθη στις 25 Νοεμβρίου 2022 τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν από επιχείρηση εξαρτήματα οχημάτων, συνολικής αξίας 700 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου